Blog presentation

Blog presentation
Georges Chevrot
English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dissabte, 12 de juliol del 2014

A certainty that prevails

EnglishPrayer is sometimes a battle destined to exercise and develop our faith. Often, however, God's response is manifested by one of those states of consciousness that every believer has experienced: a sense of peace, which contrasts with the anxieties that made us kneel, or a happy strengtht that prepares us for a new effort. Sometimes God's answer refers directly to our request: it is a certainty that prevails in our spirit and  not always consistent with our desire, as an unexpected response of our Partner, that substitutes, within us,  our belief for His.


 La oració a vegades és un combat destinat a exercir i desenvolupar la nostra fe. Sovint, però, la resposta de Déu es manifesta per un d'aquells estats de consciència que tot creient ha pogut experimentar: per una sensació de pau, que contrasta amb les angoixes que ens havien fet agenollar, o per un valor alegre que ens deixa preparats per l'esforç. Altres vegades la resposta divina es referirà directament a la nostra petició: és una certesa que s'imposa al nostre esperit, i que no sempre concorda amb el nostre desig, com una inesperada resposta del nostre  Interlocutor que ens fa canviar la nostra convicció per la seva. 


(Georges Chevrot:  En lo secreto, p. 79, Patmos)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger